Mascha Schrander kijkt in camera

Over samenwerken met Mascha.

Iedere ondernemer heeft een verhaal. Groots en meeslepend, klein en inspirerend, of opvallend herkenbaar.

Waar de juiste mensen elkaar vinden, gebeuren er mooie dingen. Dat is waarom ik ondernemers wil begeleiden om op een aantrekkelijke, maar ook authentieke manier, hun aanbod te definiëren en te verwoorden. Voor het MKB ontwikkelde ik daarom, samen met ervaren communicatieadviseur André Klijnsma, MerkExpedities. Maar iedereen met een waardevol aanbod, verdient toegang tot ‘strategisch merkdenken’. Daarom kunnen starters en ZZP’ers laagdrempelig en zelfstandig aan de slag met het boek ‘Maak wat moois van je merk met DIY Branding’.

Ik hou het graag simpel.

Ondernemen op zichzelf is al moeilijk genoeg. Als ik zie dat het makkelijker kan, dan maak ik het makkelijker. Ik gebruik simpele taal, geef heldere uitleg en vertel niet alleen wat je moet doen, maar vooral ook hoe. Voorbeelden en templates geven je houvast als je in vier stappen zelf jouw succesverhaal schrijft. Ik bied de kaders en jij doet het werk.

Als ik voor je schrijf, dan heb je daar één keer iets aan. Als je het zelf kunt

Als je met trots en enthousiasme kunt vertellen wat je, voor wie doet en het schrijven van je teksten steeds makkelijker en sneller gaat. Dan ben ik ervan overtuigd dat je ‘merkplezier’ ervaart. Ik lift graag mee op dat enthousiasme, doe het werk dat voor mij logisch aanvoelt, wat bij me past en waar ik heel erg van geniet. Ik mag luisteren naar waardevolle verhalen, coachen, redigeren en mijn creativiteit de vrije loop laten. Daar word ik blij van!