Mascha Schrander kijkt in camera

Over samenwerken met Mascha.

Iedere ondernemer heeft een verhaal. Groots en meeslepend, klein en inspirerend, of opvallend herkenbaar.

Voorheen bood ik je aan om je websiteteksten, brochures, blogs of social media posts voor je te schrijven. Mijn uren waren al snel gevuld met terugkerend werk en klanten waren afhankelijk van mij om teksten een passende merkidentiteit mee te geven. Zij konden alleen op gevoel controleren of dat ook zo was.

Dat kan anders.

Wat nou als het schrijven van je teksten makkelijk en snel gaat. Dan kun je het zelf doen. Of wat als het heel simpel is om een briefing voor je teksten te maken en achteraf te controleren of de teksten daaraan voldoen. Dat scheelt je geld. Dan kan iedereen het werk voor je doen en blijft jouw merk toch steeds hetzelfde zeggen en hetzelfde klinken. Ik denk dat je daarmee veel meer geholpen bent, dan wanneer ik al je teksten voor je schrijf. Dus laat het maar weten als ik je kan helpen om je MerkKompas, MerkStem, Persona en diens klantreis te omschrijven. Of als je inspiratie nodig hebt voor het bedenken en structureren van content voor je website of social media.

Wanneer ik je ondersteun bij het maken van een MerkKompas, Merkstem of Persona, lift ik graag mee op jouw enthousiasme voor je bedrijf. Ik doe het werk dat voor mij logisch aanvoelt, wat bij me past en waar ik heel erg van geniet. Ik mag luisteren naar enthousiaste klanten, coachen, redigeren en mijn creativiteit de vrije loop laten. Daar word ik blij van!