Mascha vertelt

Over samenwerken met Mascha.

Iedere ondernemer heeft een verhaal. Soms groots en meeslepend, soms klein en inspirerend of gewoon heel erg herkenbaar.

Voorheen bood ik je aan om je websiteteksten, brochures, blogs of social media posts voor je te schrijven. Mijn uren waren al snel gevuld met terugkerend werk en klanten waren afhankelijk van mij om teksten een passende merkidentiteit mee te geven. Zij konden alleen op gevoel controleren of dat ook zo was.

Dat kan anders.

Wat nou als het schrijven van je eigen teksten makkelijk en snel gaat. Dan kun je het zelf doen. Of wat als het heel simpel is om een briefing voor je teksten te maken en achteraf te controleren of de teksten daaraan voldoen. Dat scheelt je geld. Dan kan iedereen het werk voor je doen en blijft jouw Merkstem toch steeds hetzelfde zeggen en hetzelfde klinken. Ik denk dat je met een MerkStem veel meer geholpen bent, dan wanneer ik al je teksten voor je schrijf. Dus laat het maar weten als ik je kan helpen jouw MerkStem te omschrijven. Heb je nog geen MerkKompas, dan raad ik je aan om daar eerst mee aan de slag te gaan.

Wanneer ik je ondersteun bij het maken van een MerkKompas of Merkstem lift ik graag mee op jouw enthousiasme voor je bedrijf. Ik doe het werk dat voor mij logisch aanvoelt, wat bij me past en waar ik heel erg van geniet. Ik mag luisteren naar enthousiaste klanten, coachen, schrijven en mijn creativiteit de vrije loop laten. Daar word ik blij van!