Merk

Kompas

Een MerkKompas. Wat heb je er eigenlijk aan?

Wat je aan een MerkKompas hebt is persoonlijk. Mij geeft het focus, meer plezier in m’n werk en gemak. Dat zit zo. Het maken van een MerkKompas dwong me om eens goed naar m’n ZZP-onderneming te kijken, lastige vragen te beantwoorden en daarmee keuzes te maken. Wat doe ik? Waarom? Sluit dat wel aan bij wat ik echt wil? En wat wil ik dan echt?

Het gevolg is dat ik een nieuwe richting in geslagen ben. Geen standaard copywriting meer, maar zoveel mogelijk mensen helpen bij het verwoorden van wat ze willen zeggen op een manier die past bij wie ze echt willen zijn.

En omdat ik helder op papier heb staan wat ik voor wie wil doen en op welke manier, raak ik niet snel van koers en verlies ik me niet in bijzaken. Ik weet welke kant ik op wil, ik hoef alleen maar te lopen. Nieuwsgierig naar mijn MerkKompas?

Jouw MerkKompas op jouw manier

Mascha vertelt

Er zijn een heleboel manieren om tot een Merkkompas te komen. Met het praktische (werk)boek ‘DIY Branding’ heb je complete vrijheid in wanneer, waar en hoe snel je aan je MerkKompas werkt. Laat het me weten als je de proefversie wil testen.

Werk je liever samen? Dan stuur je me volgens de door ons vooraf afgesproken planning jouw input. Daar sparren we over. Zodra ik zie dat het plaatje compleet is ontvang je van mij je MerkKompas.

01

Boek DIY Branding02

Samen met mij

Nog leuker is het om je MerkKompas te creëren tijdens een MerkExpeditie. Samen met je team of samen met andere gelijkgestemde ondernemers en altijd onder begeleiding van mij en mijn zakenvriend André. Zo heb je nog meer hulptroepen en kom je tot nog verrassendere resultaten. Ga je mee?

03

Merk Expeditie