Merk

Kompas

Het nut van een MerkKompas.

Wat je aan een MerkKompas hebt is persoonlijk. Mij geeft het focus, meer plezier in m’n werk en gemak. Dat zit zo. Het maken van een MerkKompas dwong me om eens goed naar m’n ZZP-onderneming te kijken, lastige vragen te beantwoorden en daarmee keuzes te maken. Wat doe ik? Waarom? Sluit dat wel aan bij wat ik echt wil? En wat wil ik dan echt?

Het gevolg is dat ik een nieuwe richting in geslagen ben. Geen standaard copywriting meer, maar zoveel mogelijk mensen helpen bij het verwoorden van wat ze willen zeggen op een manier die past bij wie ze echt willen zijn. Content Coaching dus.

En omdat ik helder op papier heb staan wat ik voor wie wil doen en op welke manier, raak ik niet snel van koers en verlies ik me niet in bijzaken. Ik weet welke kant ik op wil, ik hoef alleen maar te lopen. Nieuwsgierig naar mijn MerkKompas?

Jouw MerkKompas op jouw manier

Mascha vertelt

Er zijn een heleboel manieren om tot een Merkkompas te komen. Met het praktische (werk)boek ‘Maak wat moois van je merk met DIY Branding’ heb je complete vrijheid in wanneer, waar en hoe snel je aan je MerkKompas werkt. Laat het me weten als je de proefversie wil testen.Werk je liever samen? Dan kies je voor een strategische sessie 1 op 1 met mij. We spreken af in de horecagelegenheid van onze keuze, waar we in prettige sfeer kunnen praten en werken.

01

Boek DIY Branding02

Samen met mij

Nog leuker is het om je MerkKompas te creëren tijdens een MerkExpeditie.
Samen met je team of samen met gelijkgestemde ondernemers en altijd onder begeleiding van mij en communicatieadviseur André Klijnsma.
Zo heb je veel hulptroepen en kom je tot verrassende resultaten. Ga je mee?

03

Merk Expeditie

MerkKompas ontwikkeling

Doel

Je ontwikkelt een MerkKompas waarin je omschrijft wat je waarom doet, voor wie en op welke bijzondere manier. Dat brengt je focus, inspiratie en het geeft je een meetlat om al je zakelijke beslissingen aan te toetsen.

Inhoud

Je werkt aan het omschrijven van je:
• MerkMissie
• MerkWaarden
• MerkPersoonlijkheid
• MerkPositionering
• Merkbelofte
• Speelveld

Nazorg

Via de email ontvang je feedback en tips van mij over het door jou beschreven MerkKompas. (Bij een workshop of 1 op 1 sessie mail je het MerkKompas in de twee weken na dato.)

Vorm

• Een workshop van één dagdeel met 8-10 ondernemers onder begeleiding van mij en communicatieadviseur André Klijnsma.
• Eén strategische sessie 1 op 1 met mij.
• Zelf aan de slag gaan met behulp van het boek ‘Maak wat moois van je merk met DIY Branding’.

Investering

Groepsworkshop: € 195,- exclusief btw
1-op-1 sessie: € 390,- exclusief btw
Feedback via de mail op DIY MerkKompas: € 70,- exclusief btw
Boek ‘Maak wat moois van je merk met DIY Branding’: € prijs nader te bepalen inclusief btw


Laten we wat afspreken.

Neem contact op voor het plannen van een strategische sessie, om je aan te melden voor een workshop, of als je het boek wilt kopen.